Qui som

 

La família DALFÓ GARCÍA, va apostar per crear un negoci especialitzat en pollastres a l’ast i croquetes. Fets amb mim i amb productes de qualitat i proximitat.

Va obrir les seves portes l’any 2015. L’empresa familiar té tres locals PILLO POLLO, dos a Figueres i un a Cadaqués. La primera obertura va ser al barri de l’Eixample de Figueres en un local de la familia, aquí va començar la nostra nova il.lusió.

Els nostres productes son de molt bona qualitat i estan eleborats per les millors mans. El nostre objectiu és proporcionar al pollastre la millor cocció i que tingui un sabor diferent als altres, i per aconseguir aquest toc especial, apart de les especies y del nostre secret, el més important és que els fem amb molt d’amor.

A Pillo Pollo també tenim patates fregides, canalons de pollastre i vint-i-sis tipus de croquetes d’autor 100% casolanes.

Tots aquests productes estan elaborats de forma tradicional, fent la feina ben feta i amb esforç, per satisfer als nostres clients, i això és una de les claus de l’èxit de Pillo Pollo.

El segon local Pillo Pollo juntament em el supermercat CA LA MAMA que també es de la família es va obrir al 2017 a Cadaqués, al costat de la casa dèn Salvador Dalí. Un lloc on s’hi respira magia. A Cadaqués apart dels nostres pollastres a l’ast també tenim una gran varietat d’altres productes degut al gran turisme que hi ha.

I el tercer local Pillo Pollo s’ha obert aquest gener del 2020 al carrer de la Jonquera 28 de Figueres amb les mateixes ganes i il.lusió que el primer dia.

Si encara no ens coneixes vine i quedaras encantat em els nostres productes 100% casolans.

Gràcies per coneixer la nostra historia

L.Dalfó Batlle
R.Garcia Martinez

Vols obrir el teu Pillo Pollo?
Visita la nostra informació sobre franquicies.

La nostra missió

Oferir productes de primera QUALITAT, exquisit GUST, i amb un preu accessible; amb un servei càlid, amable i oportú, proporcionat pels integrants de les rosticerías, en unes instal·lacions que a més de reflectir la mateixa imatge, compleixin amb els més alts estàndards d’higiene i servei.

La nostra opinió

Aconseguir que els pollastres d’PILLOPOLLO estiguin presents a les taules de totes les famílies, sent el delit de nois i grans tant per la seva qualitat, mida i frescor, així com pel seu exquisit sabor.